Se hvem vi er

Mer enn et tall

Alle i TV 2 vet at kollegaene som jobber bak kamera er like viktige som programlederne for at innholdet vårt skal bli best mulig og nå publikum der de er.

Stabsfunksjonene våre omfatter blant annet kundeservice, kommunikasjon, PR, HR og økonomi.

Hackdays5
JPD00908

Våre viktigste oppgaver i PR- og medieavdelingen er å gi råd og støtte til deltakerne/programlederne i møte med presse og offentlighet, samtidig som vi skal skape oppmerksomhet rundt programmene våre i sosiale medier og presse. En vanlig arbeidsdag består av tett kontakt med deltakere og presse, der vi ofte er til stede under innspillingen av de ulike programmene og under direktesendingene for å følge opp deltakere/programledere/dommere.

Optimist
Andre områder

Optimist

Hold dere hjemme, ta vare på hverandre, og vask hendene – vi vet det går bra til sist❤️

54acf68f 24c8 4f7f 8ffc 219a2bed21a5
Andre områder

TRYs sjefsdesigner til TV 2

TV 2 henter TRY-partner Marianne Eskeland til en nyopprettet stilling som leder for profil og design. Eskeland har jobbet 15 år i TRY og kommer fra jobben som leder av produksjon og designavdelingen.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad

TV 2 er en arbeidsplass der du blir kastet ut i nye oppgaver, og læringskurven er ofte bratt. Til tider er det svært hektisk, men det er sjelden kjedelig på jobb. Det er i tillegg en arbeidsplass der man ofte står i begivenhetens sentrum, og som mange har en mening om.

- Siril Vatne Meling, PR- og medierådgiver