Karen Anna er TV 2s nye reporter i Tromsø

Karen Anna Kleppe overtar Tromsø-kontoret etter Egil Pettersen, som blir pensjonist fra nyttår.

-
Image
Karen Anna Kleppe. Foto: Sorosh Sadat

- Når jeg nå tar fatt på den nye jobben er det med den største respekt for den innsatsen Egil Pettersen har lagt ned de siste 28 årene, sier Kleppe. Karen Anna Kleppe er fra Kvinnherad i Hordaland og begynte i TV 2 i januar 2019. Sin journalistiske bakgrunn har hun fra lokalavisen Kvinnheringen hvor hun har erfaring med alle områder innenfor journalistikken og har oppnådd resultater for sin undersøkende journalistikk. Hun har også jobbet i avisen Firda i Sogn og Fjordane hvor hun også var innom Nynorsk avissenter. Hun brenner for de harde nyhetene og undersøkende journalistikk.Gleder seg

- Å få det ansvaret å dekke en så stor og viktig region i Norge er noe jeg virkelig ser fram til. Folkene og kulturen der oppe har interessert meg helt siden jeg avtjente verneplikten i Indre Troms. Etter at jeg begynte i TV 2, har jeg ved flere anledninger fått rykke til landsdelen som journalist. Hver flytur opp til nord har gitt mersmak, og nå er jeg klar til å dra opp uten returbillett, sier Kleppe.

Redaksjonssjef for Landslaget, Bjørnar Solheim, er svært fornøyd med ansettelsen:

- Karen Anna Kleppe har hatt en god utvikling siden hun kom til TV 2 for snart to år siden. Hun har gjentatte ganger vist at hun er en dyktig og grundig journalist. Setter seg raskt inn i kompliserte saker, og løser oppgavene. Karen Anna har dokumentert at hun kan jobbe målrettet med graveprosjekter og lande historiene til alle våre plattformer.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad