Mer enn en arbeidsplass

TV 2 skal være en attraktiv arbeidsplass hvor våre medarbeidere kan prestere i et godt og trygt arbeidsmiljø.

-
71479951 694896934342320 5838937622923182080 n

TV 2 er lokalisert i nye og moderne kontorlokaler både i Bergen og Oslo. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, Norges nye innovasjonshub for media og medieteknologi. I Oslo er vi plassert sentralt i nytt bygg i Bjørvika, like ved Operaen.

TV 2 Akademiet

Menneskene i TV 2 er vår viktigste ressurs og derfor skal TV 2 akademiet bidra til å utvikle medarbeiderne våre, slik at vi hele tiden har den rette kompetansen for å nå de strategiske målsetningene. En av de viktigste faktorene for motivasjon og engasjement er muligheten for læring og utvikling.
Det gjennomføres en rekke interne kurs i form av både fysiske samlinger, inspirasjonsforedrag og workshop for ansatte via akademiet. I tillegg har man mulighet til å delta på eksterne seminarer og søke kurs eksternt på enkelte relevante studiesteder.

Ledertrening: Vi tilbyr også fire spesialtilpassede lederprogrammer for både toppledere, mellomledere og uformelle ledere uten personalansvar. Vi gjennomfører også teamutviklingsprosesser og lederworkshop i samarbeid med de enkelte avdelingene. Programmene kombinerer både digitale læringsmetoder og fysiske samlinger.

THT - Trening, Helse og Trivsel

Vi har egne treningsrom i begge byer. De ansatte driver også sitt eget treningstilbud som blant annet inkluderer yoga, klatring, tennis, trappeløp, spinning, styrketrening, fotball, fjellturer og trappeløp.

Kollektive pensjon- og personalforsikringer

Våre ansatte er inkludert i pensjons- og forsikringsordninger som ligger over snittet i bransjen.

  • Engangserstatninger som dekker ulykke, sykdom og dødsfall.
  • Behandlingsforsikring som dekker privat spesialistbehandling, on-line lege, psykolog, kiropraktor og fysioterapeut
  • Tjenestereiseforsikring
  • Alle nyansatte blir automatisk medlem i TV 2 sin innskuddspensjonsordning.

Alle ansatte får gratis abonnement på TV 2 Sumo.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad