- Moderne tech stack, mindre byråkrati og mer eierskap til produktet

TV 2 jakter på nye kolleger til fremoverlente team.

-
IMG 8811

Utviklingen av strømmetjenesten TV 2 Sumo, satsingen på nettstedet tv2.no og digitaliseringen av tv-produksjonen har resultert i en kraftig vekst i teknologi-miljøet i TV 2 de siste tre årene. Og nå satser mediehuset videre og lyser ut 23 nye stillinger.

Utviklerne i TV 2 lager produkter som alle har et forhold til.

Frode Drønen er leder for Data og integrasjon i TV 2 og sier arbeidsmetodikken deres kjennetegnes av agilitet og et tett eierskap til produktet eller tjenestene som utvikles.

- Jeg er en stor forkjemper for smidige metoder og tverrfaglighet i team. Det som gir meg mest energi er å bygge nye løsninger sammen med flinke folk som skaper en god kundeverdi og gode resultater.
Hackdays7
UX designer Magnus Solheim i arbeid på TV 2 Hackdays

Fremoverlent miljø

Det digitale miljøet i TV 2 beskrives som fremoverlent. Nye og moderne verktøy, kutt i byråkrati og utviklere som får være med i hele prosessen. Noe som gir dem et stort eierskap til produktet.

- Det er en god puls og energi her. I tillegg er det tilfredsstillende å lage tjenester som er en del av nordmenns hverdag og som alle har et forhold til, forteller Drønen. TV 2 Sumo er den største norske strømmetjenesten og utviklermiljøet i TV 2 Digital er det største i mediebransjen på vestlandet.
Sumo2
Vi utvikler hele tiden brukeropplevelsen på TV 2 Sumo

Ledige stillinger i mange funksjoner

TV 2 søker nå i hele bredden, fra iOS-utviklere, backend-, frontend-, fullstack- og webutviklere. I tillegg søker vi DevOps, teamledere og data scientist.

- For oss er TV 2 mer enn en arbeidsplass. Vi merker at det vi lager har betydning for folk og det er utrolig inspirerende å jobbe i miljø med så mange dyktige kolleger. I en tid med mer global innflytelse på all media vi konsumerer, trenger vi et sterkt TV 2 for å formidle nyheter, sport og underholdning fra et norsk perspektiv.
Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad