Sandra Mei Ling Noer blir fagsjef for sosiale medier i TV 2

-
Sandra Mei Ling Noer Foto Astri Aspen
Sandra Mei Ling Noer, Fagsjef for sosiale medier, TV 2. Foto: Astri Aspen

TV 2s markedsføringsressurser er samlet til en egen avdeling, Marketing, med mål om å skape Norges råeste markedsføringsmiljø. Et av avdelingens nyeste tilskudd er Sandra Mei Ling Noer (38) i den nyopprettede stillingen som fagsjef for sosiale medier.

– Sandra er en stjernesignering for oss i TV 2 Marketing, sier Albert W. Arli, direktør for merkevare og markedsføring i TV 2.

Noer kommer fra NRK P3 hvor hun i dag er vaktsjef. Tidligere har hun jobbet som sosiale medier-ansvarlig og redaksjonssjef for «Skavlan». Noer har også vært flere år i TV 2, der hun jobbet med programinnhold på nett og i sosiale medier. I tillegg har Noer erfaring fra NRK Super, NRK Østlandssendingen, og markedsføringsavdelingen til Yahoo.

- Jeg gleder meg stort

Noer er tilbake i TV 2 allerede i januar 2023, som TV 2s første fagsjef for sosiale medier.

– Det å få jobbe som fagsjef for sosiale medier i TV 2 er en helt fantastisk mulighet! Ikke bare på grunn av det enorme spekteret av innhold som finnes i mediehuset, men også fordi jeg vet at jeg får utrolig dyktige og engasjerte kolleger. Jeg gleder meg stort, sier Noer.

Som fagsjef vil Noer ha det overordnede ansvaret for SoMe-strategien i TV 2, og sørge for at sosiale medier er en effektiv markedsføringskanal for Marketing og mediehuset for øvrig.

Albert Arli
Direktør for merkevare og markedsføring i TV 2, Albert W. Arli.

– Sandra er faglig sterk, innsiktsdrevet og har bred redaksjonell og operativ erfaring med sosiale medier. Hun skal vise vei og sørge for at TV 2 som et moderne mediehus trekker i samme retning. I tillegg er hun en dyktig lagspiller og en varm og positiv person, som vil passe godt inn hos oss, sier Arli.

Knallstart på 2023

Noer vil jobbe i team med SoMe-ansvarlige i Marketing, samt opprette faglige og kreative samlingspunkter på tvers av redaksjoner, avdelinger og andre SoMe-team i TV 2.

– Det har vært en lang rekrutteringsprosess med mange svært dyktige kandidater, og nå ser vi frem til en knallstart på 2023 når Sandra starter hos oss i januar, avslutter Arli.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev