TV 2 er den mest attraktive arbeidsgiveren for teknologer i Bergen

TV 2 rykker opp på førsteplass i ny undersøkelse utført av rekrutteringsselskapet Bønes Virik AS.

-
Utvikling og teknologi

I årets Teknologi- og lønnsundersøkelse ble teknologene spurt om hvilke bedrifter de anser som de mest attraktive å jobbe for i Bergen. Resultatet viser at de fleste synes TV 2 er mest attraktiv, som dermed går forbi Bulder Bank og klatrer helt øverst på pallen sammenlignet med rangeringen i 2021.

Skjermbilde 2023 01 10 kl 12 51 34
Kilde: Bønes Virik AS.

- Vi er svært fornøyde med å bli rangert øverst av teknologene i Bergen, sier direktør i TV 2 Digital, Christian Birkeland. Ambisjonen vår er å bygge det sterkeste og mest innovative teknologimiljøet i Norge, og dette er en hyggelig bekreftelse på at vi er på rett vei. Vi utvider stadig teamene våre og har fortsatt behov for å rekruttere flere dyktige utviklere som tar initiativ og eierskap til en rekke spennende utfordringer som kan løses gjennom innovasjon og bruk av teknologi, sier Birkeland.

Christian Birkeland
Christian Birkeland, direktør i TV 2 Digital

Teknologi- og lønnsundersøkelsen utføres av rekrutteringsselskapet Bønes Virik med bistand fra Respons Analyse. Undersøkelsen ble gjennomført fra mai til desember i 2022 og 409 teknologer deltok.

Respondentene ble også spurt om hva som er viktigst for dem når de skal velge jobb. De fem viktigste kriteriene i 2022 var:

1. Lønn
2. Personlige og faglige utviklingsmuligheter
3. Kollega og team du vil jobbe i
4. Teknologier, plattformer og kodespråk man skal jobbe med
5. Muligheten for å jobbe hjemmefra

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev