TV 2 er nominert til prisen «Årets lærende bedrift»!

– TV 2 har gitt tilgang til verktøy som gjør det lett for de ansatte å lære nye ferdigheter når det passer for dem.

-
GS NOMINERT TV2 AS

Det er selskapet Videocation som har nominert TV 2, og som arrangerer ekspertgallaen «Gjennom skjermen 2023». På dette arrangementet deles det ut priser for gode kurs og prestasjoner, og i år skal prisen «Årets lærende bedrift» deles ut. Videocation er en portal for videokurs og digital læring.

– Det er stor stas å bli nominert til en pris som dette. Dette er en anerkjennelse av at vi i TV 2 jobber systematisk med læring. Vi ønsker å få til organisatorisk læring der læring kommer så mange som mulig til gode og blir i organisasjonen. Dette er viktig arbeid i TV 2 hvis vi skal bevege oss framover og fornye oss. Jeg kjenner at jeg blir både stolt og motivert til å fortsette dette arbeidet sammen med alle dyktige TV 2ere, sier TV 2s leder for organisasjonsutvikling og kultur Sissel Sundby.

Det er fem nominerte bedrifter og dette er begrunnelsen for at TV 2 er nominert:

«TV 2 har gitt tilgang til verktøy som gjør det lett for de ansatte å lære nye ferdigheter når det passer for dem. I tillegg har de arbeidet systematisk med strategisk viktige temaer som for eksempel HMS for ledere, der Olav også spilte inn en egen videosnutt som intro og motivasjon i forkant av Videocations sitt kurs. ISPA ledet tidlig arbeidet med godt språk og skrivearbeid. De engasjerte Christine Calvert hvor de sammen laget et eget «Tone of Voice» kurs for å sette fokus på dette internt.»

ISPA er avdelingen i TV 2 som jobber med innholdsstrategi og publisering, med Trygve Rønningen som kanaldirektør.

De øvrige nominert er Rejlers Norge AS, Opinion AS, Arkivverket og SpareBank 1 SR-Bank ASA. Prisen deles ut 15. mars.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev