TV 2 inngår samarbeid med TV BRA

TV 2 tilbyr TV BRA gratis lån av studio og teknikk til sine sendinger laget av og for utviklingshemmede.

-
IMG 8756
Avtalen ble undertegnet torsdag av sjefredaktør i TV 2, Olav T. Sandnes og ansvarlig redaktør i TV BRA, Camilla Kvalheim.

TV BRA er en tv-kanal som produserer sendinger og reportasjer på nettsiden tvbra.no. TV BRA har nå flyttet inn i Media City Bergen (MCB), og i den anledning har TV 2 besluttet å tilby TV BRA gratis lån av studiokapasitet og en tekniker i Studio MCB til opptak av sine månedlige sendinger.

– Vi i TV 2 er glade for og egentlig ganske stolte av å inngå dette samarbeidet med TV BRA. De gjør en viktig jobb for mange, sier sjefredaktør i TV 2, Olav Sandnes.
IMG 8722
Programleder Isabel Aanes blir sminket til innspillingen av det første programmet fra Studio MCB.

Avtalen ble signert torsdag denne uken av ansvarlig redaktør i TV BRA, Camilla Kvalheim og Olav Sandnes.

- Dette betyr svært mye for oss. Kompetansen TV 2 bidrar med vil gi et viktig og riktig signal rundt TV BRAs profesjonalitet, noe som er uvurderlig når man skal bygge opp en nasjonal tv-kanal, sier Camilla Kvalheim.
IMG 8713
Teknisk leder i TV 2, Lars Halvar Bjerkestrand og studiotekniker Robert Matre hjalp til under premieren.
- Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å bidra til å sikre at TV BRA har mulighet til å produsere sine sendinger fra et profesjonelt studio og at medarbeiderne i TV BRA dermed slipper til i den offentlige debatten med sine sendinger, i tråd med formålet deres. Det skulle det bare mangle at vi bidro til, når vi har en slik mulighet. Vi gleder oss til å følge dem videre, sier Olav Sandnes

TV BRA har også fått bevilget penger over statsbudsjettet og har konkrete planer om å bli en landsdekkende tv-kanal av og for utviklingshemmede. Fra hovedkontoret i Media City Bergen vil de drive kurs og lære opp reportere flere steder i landet.

IMG 8707
Fra venstre: TV 2s Lars Halvar Bjerkestrand og Robert Matre. Reporter i TV BRA, Kari Anne Revheim, ansvarlig redaktør Camilla Kvalheim og programleder Isabel Aanes.
Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad