TV 2 styrker mediebransjens største teknomiljø på Vestlandet

Vi utlyser nå 20 ledige stillinger i TV 2 Digital.

-
Hackdays11
– Covid-19 har skapt en vanskelig tid for mange, derfor er TV 2 glade for å kunne utlyse nye ledige stillinger nå, sier digitaldirektør Christian Birkeland.

TV 2 søker nå i hele bredden, fra backend-, frontend-, fullstack-, UX- og webutviklere. I tillegg søker mediehuset etter DevOps-ingeniører, data scientist, business analytikere og ad tech managers. Det er snakk om hele 20 ledige teknologistillinger. 14 av dem blir lagt til Bergen, men det er også noen ledige stillinger i Oslo.

- De som jobber hos oss utvikler tjenester som er en del av nordmenns hverdag og som alle har et forhold til, forteller Birkeland.
Christian Birkeland
Christian Birkeland, digitaldirektør i TV 2. Foto: Eivind Senneset

Satsingen på strømmetjenesten TV 2 Sumo, nettstedet tv2.no og digitaliseringen av tv-produksjonen har resultert i en kraftig vekst i teknologimiljøet hos TV 2 de siste fire årene.

Utvikler egne løsninger

TV 2 Sumo er den største norske strømmetjenesten og utviklermiljøet i TV 2-konsernet er det største i mediebransjen på Vestlandet. TV 2s hovedkontor ligger i Media City Bergen, Norges nye innovasjonshub i mediebransjen. I Oslo, som ligger TV 2s kontor sentralt plassert i Diagonale i Bjørvika, like ved Operaen og Oslo sentralstasjon.

TV 2 utvikler egne løsninger for tv-produksjon, tv-utspilling, streaming og web. Våre utviklere har bidratt til at TV 2 er en av verdens ledende tv-stasjoner i bruk av teknologi og at TV 2 Sumo er fremst i Skandinavia på brukervennlighet og funksjonalitet. Det er gode muligheter for faglig utvikling og kurs / konferanse. Den viktigste faglige utviklingen skjer gjennom daglig arbeid og samarbeid med dyktige kolleger. Digitalavdelingen i TV 2 tilbyr spennende arbeidsoppgaver innenfor en rekke fagområder. Alt fra utvikling, brukeropplevelse, analyse, produksjonsteknologi, infrastruktur og leveranse.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad