TV 2 søker spreke hjerner

Se hvem vi er

Som data scientist i TV 2 Play får jeg dypdykk i store datamengder for å finne mønstre og trender vi ellers kunne ha gått glipp av. For tiden jobber jeg i to forskjellige team, big data team og AI team. Noe av det mest spennende med å være data scientist er fagfeltets raske utvikling. Dette krever at jeg kontinuerlig må holde meg oppdatert på nye metoder og algoritmer. Kollegaene mine er motiverte og ekstremt talentfulle, og jeg er heldig som får jobbe i en organisasjon som stadig ønsker å bli mer datadrevet.

Astrid Tessem, data scientist

TV 2 Digital

Hos oss er du med på å forme mediehverdagen til en helt nasjon. Enten de ser fotball på TV 2 Play, Nyheter på mobilen eller ser Kompani Lauritzen på TV'en, så er det teknologien og kodene våre som bidrar til de gode opplevelsene foran skjermen. Resultatet av arbeidet ditt påvirker hvordan nordmenn opplever og får tilgang til alt det fantastiske innholdet vårt.

Satsingen på strømmetjenesten TV 2 Play, nettstedet tv2.no og digitaliseringen av tv-produksjonen har resultert i en kraftig vekst i teknologimiljøet i TV 2 de siste tre årene. Nå satser vi videre og lyser ut rundt 20 nye stillinger.

TV 2 Digital utvikler egne løsninger for tv-produksjon, tv-utspilling, streaming og web. Våre utviklere har bidratt til at TV 2 er en av verdens ledende tv-stasjoner i bruk av teknologi og at TV 2 Play er fremst i Skandinavia på brukervennlighet og funksjonalitet. Det er gode muligheter for faglig utvikling og kurs / konferanse. Den viktigste faglige utviklingen skjer gjennom daglig arbeid og samarbeid med dyktige kolleger.

TV 2 Digital tilbyr en rekke spennende arbeidsoppgaver innenfor en rekke fagområder. Alt fra utvikling, brukeropplevelse, analyse, produksjonsteknologi og infrastruktur og leveranse. Du kan lese mer om de ulike omådene her.

Hverdagen i TV 2 beveger seg i høy fart, hvor man må henge med i svingene, men det er også det som gjør det spennende! Det finnes mange svært flinke folk og man får stor frihet til å finne gode løsninger samtidig som man utvikler seg selv. I tillegg vil jeg nevne THT, det gode treningstilbudet som skaper samhold på tvers av avdelinger/team og er en veldig god arena for å holde seg i form og få nye impulser i hverdagen.

Petter Thorbjørnsen, Teamleder for Metadata-teamet. Avd. Data & Integrasjon

Hva vi tilbyr

  • Våre ansatte er inkludert i pensjons- og forsikringsordninger som ligger over snittet i bransjen.
  • Engangserstatninger som dekker ulykke, sykdom og dødsfall.
  • Behandlingsforsikring som dekker privat spesialistbehandling, on-line lege, psykolog kiropraktor og fysioterapeut
  • Tjenestereiseforsikring
  • Alle nyansatte blir automatisk medlem i TV 2 sin innskuddspensjonsordning.
  • Alle ansatte får gratis abonnement på TV 2 Play.

TV 2 Akademiet

Menneskene i TV 2 er vår viktigste ressurs og derfor skal TV 2 Akademiet bidra til å utvikle medarbeiderne våre, slik at vi hele tiden har den rette kompetansen for å nå de strategiske målsetningene. En av de viktigste faktorene for motivasjon og engasjement er muligheten for læring og utvikling. Det gjennomføres en rekke interne kurs. I tillegg har man mulighet til å delta på eksterne seminarer og søke kurs eksternt på enkelte relevante studiesteder.

Ledertrening: Vi tilbyr også fire spesialtilpassede lederprogrammer for både toppledere, mellomledere og uformelle ledere uten personalansvar.

IMG 2795
Kart Bergen

TV 2 holder til i topp moderne lokaler i Bergen og Oslo. I Bergen er vi største leietaker i Media City Bergen, Norges nye innovasjonshub i mediebransjen.

Diagonale
Kart Oslo

I Oslo ligger TV 2s kontorer sentralt plassert i Diagonale i Bjørvika, like ved Operaen og Oslo sentralstasjon.

Arbeidsmiljøet her er veldig bra. Kolleger er åpen for å diskutere ideer man kommer med, og er alltid opptatt av å utvikle programmer med høy standard. Vi jobber hele tiden med å holde oss moderne og å forbedre utviklingsprosessene. Hver fredag har vi lavterskel Kahoot-quiz som en på avdelingen har laget, mye moro-quizer og en flott mulighet for casual prat med kolleger før helgen.

Mikal Naustdal, utvikler dataflyt

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad

I TV 2 har jeg ikke bare gode kolleger, men også noen av mine beste venner. Det er godt å jobbe et sted hvor kollegene bryr seg om hvordan det går med deg. Vi jobber som et team og deler villig kunnskapen vår slik at alle kan lære og utvikle seg.

- Monica Haldammen, journalist