Utvikling, TV 2 Play

Se hvem vi er

Har du lyst til å utvikle noe hele Norge har et forhold til? Får du kick av at koden du skriver er med på å skape uforglemmelige øyeblikk for en hel nasjon? Da er utviklermiljøet i TV 2 rette stedet for deg.

Hackdays8

I et TV-marked i kontinuerlig endring blir TV 2 Play stadig viktigere. Vår visjon er at Sumo skal være førstevalget for nordmenn som ønsker å se underholdning, nyheter og sport.

I produktavdelingen har vi mange spennende roller. Her bygger vi Play-opplevelsen på alle plattformer: AppleTV, mobil, tablet, web, SmartTV og spillkonsoller. Utviklerne våre får muligheten til å få et sterkt eierskap til “sitt produkt” - utvikle ny funksjonalitet og brukeropplevelse, og forbedre eksisterende. Daglig har vi flere hundre tusen nordmenn inne på plattformen som benytter seg av hva våre utviklere skaper.

Her er det store muligheter til å eksperimentere, utfordre og skape. Her er det rom til å holde seg oppdatert og faglig på topp. Og viktigst av alt; våre utviklere gleder seg til hver eneste dag på jobben, i et godt og integrerende arbeidsmiljø!

Hackdays3
Hackdays18


25.000 meldinger i sekundet
Vi legger mye arbeid ned i å gjøre TV 2 Play mer datadrevet. For å lage en best mulig tjeneste for brukerne må vi ha innsikt - enten det handler om vår evne til å levere god kvalitet på strømmene, eller innsikt om hvem som ser hva, når og hvor lenge. Dette er data vi må ha for å skape relevans for brukere gjennom anbefalinger og dialog. Derfor satser vi på en analyseplattform basert på Kafka, Elastic og mikrotjenester for å hente, berike og analysere data.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad