Utvikling, tv2.no

Se hvem vi er

tv2.no er Norges raskest voksende nettsted for nyheter. Daglig er 1.2 millioner unike brukere innom tv2.no for å bli oppdatert på nyheter, sport og underholdning.

Tv2ans3bw

Når nasjonale eller internasjonale nyheter breaker så skjer det på mobilen din. I tv2.no jobber utviklere som er sugne på å videreutvikle nyhetspresentasjon digitalt, og særlig på mobil.

Én million klikket seg gjennom tv2.no sin valgomat foran stortingsvalget for å få hjelp til å finne riktig parti. 100 000 har brukt vår uhøytidelige spillerbørs under VM for å gi karakter til håndballjentene. Når Norges kjendiser konkurrerer i Skal Vi Danse bruker TV-seerne mobilen til å stemme frem sin favoritt, med løsninger fra tv2.no sine utviklere. Det er noen eksempler på applikasjoner vi har laget som folk elsker å bruke.

Nå akter vi å flytte grensene igjen. TV2.no har som mål å bli ledende på digital historiefortelling. Utviklerne i tv2.no får oppleve energien og trøkket som følger med det å jobbe i landets største nyhetsredaksjon. TV 2 er det eneste mediehuset i landet med et stort nasjonalt nettsted og en 24-timers nyhetsoperasjon på TV - i tillegg til en svær strømmetjeneste. Det gir en helt unik puls man ikke får oppleve noen andre steder.

Det er sikkert gøy å skrive kode for en bank. Men vi lover deg, det er ingenting som slår å være utvikler i et svært mediehus som hele landet er opptatt av.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad