Arjuno Alistair Lewis, kommersiell produktutvikler

-
Arjuno Alistair Lewis 1
Arjuno Alistair Lewis, kommersiell produktutvikler. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Hvorfor valgte du TV 2 som arbeidsplass?

TV 2 er et selskap som alle kjenner til, og som spiller en stor rolle i det norske samfunnet. Jeg fikk inntrykk av at TV 2 har satset mye på ny teknologi de siste to-tre årene, og med TV2.no som et stort satsningsområde var det en "no brainer" å bli en del av TV 2. Vekstreisen TV2.no er inne i nå, er det veldig spennende å være en del av hvor jeg får muligheten til å jobbe med flinke og dedikerte kollegaer. Jeg opplever at det har vært utrolig gøy og givende å være en del av TV 2 de siste 6 månedene!

Navn: Arjuno Alistair Lewis
Stillingstittel: Kommersiell produktutvikler
Utdanning: Master of Science, Information Systems – Digital business systems
Avdeling: Kommersiell produktutvikling i Marked og salg
Ansatt i TV 2 siden: September 2022

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

Kulturen i TV 2 gjør det veldig enkelt å komme med nye ideer og føle at du har påvirkning i viktige beslutningsprosesser. Man merker med en gang at TV 2 er et mediehus som virkelig satser på sine ansatte. Hver dag får jeg mulighet til å bryne meg på nye utfordringer. Jeg ser alltid frem til møter hvor vi tar for oss spennende problemstillinger, der vi ofte må tenke utenfor boksen, for å få til gode løsninger med spennende teknologi. Gleder meg også til å møte gode kollegaer og å ha det gøy på kontoret enten faglig eller sosialt!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Oppgaven og ansvaret mitt er å sikre kommersiell vekst i Display (online)-annonsering på TV2.no, samt sikre at vi møter de finansielle målene våre som er satt hvert tertial. Stødige inntekter er utrolig viktig for at vi skal kunne fortsette å produsere kult og relevant innhold på TV2.no, og Display-advertising er en stor del av det arbeidet. En av hovedoppgavene mine er derfor å kontinuerlig sikre og forbedre de kommersielle og tekniske aspektene relatert til Display, og sørge for at vi forblir attraktive i markedet mot annonsørene og mediebyråene.


Arjuno Alistair Lewis
Arjuno Alistair Lewis, kommersiell produktutvikler. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Arbeidsdagene mine ser aldri like ut, og jeg får muligheten til å prioritere oppgaver slik at jeg alltid jobber med viktige og spennende oppgaver. Jeg jobber mye med å samle inn informasjon fra ulike mennesker i organisasjonen, og sikre at vi jobber sammen for å utvikle nye og eksisterende produkter og løsninger. Det betyr at jeg noen ganger jobber med utviklere, designere og andre ganger med mennesker i salgsorganisasjonen vår. Dette gjør kulturen i TV 2 spennende og inkluderende!

Hvordan opplever du arbeidsmiljøet i TV 2?

TV 2 skjønner work-life balance konseptet godt, og det er satt virkelig fokus på personlig utvikling. Folk her vil videre og man merker at i en såpass stor bedrift så er det alltid noe nytt spennende ting som skjer. Vi har i tillegg masse aktiviteter man kan være med på utenfor arbeidstiden, og det har vært kjempegøy å ta del i noen av disse. I tillegg så TV 2 har veldig bra fester!

– Et inkluderende miljø, bra faglig miljø, og kollegaer som virkelig er åpne og mottakelige for nye folk. Den viktigste ressursen til TV 2 er alle de flinke folkene som jobber her!

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad