Einar Aaby Hirsch, teamleder Team NÅ

– TV 2 er en arbeidsplass med lave skuldre og god stemning, der folk spiller hverandre gode. Det er aldri en kjedelig dag på jobb.

-
Einar Aaby Hirsch
Einar Aaby Hirsch. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Hvorfor valgte du TV 2 som arbeidsplass?

Jeg har likt TV 2 siden Baywatch rullet på skjermen på 90-tallet. TV 2 har vært et kreativ og banebrytende mediehus siden starten og jeg syntes det er veldig spennende å få være med på bygge dette videre på TV2.no.

Navn: Einar Aaby Hirsch
Stillingstittel: Teamleder
Utdanning: Bachelor i matematikk, Master i innovasjon og entreprenørskap
Avdeling: Team Nå
Ansatt i TV 2 siden: August 2022

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

Når ungene er levert og første kaffekoppen inntatt kjenner jeg på en indre ro når jeg går inn på kontoret og møter kollegaer.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Jeg er med å prioritere oppgaver for teamet, hvilke saker vi skal hoppe på og hvilke vi må velge bort. Det er ofte veldig vanskelig, for det meste vi driver med her er veldig spennende. Vi er et utviklingsteam som jobber tett på redaksjonen for å finne nye måter å formidle journalistikk på, så for min del er dette drømmejobben. Vi har laget alt fra rentekalkulator til bruk i artikler om renteøkning, til avstemminger om hvem som er historiens beste fotballspiller. Vi har så vidt begynt å pirke i hva som er mulig, så fremtiden er veldig spennende. Det er høy grad av frihet, samtidig som det er harde deadlines og mye som skjer. Men det er akkurat det som gjør jobben spennende.

Einar Aaby Hirsch 1
Einar Aaby Hirsch. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Hvordan opplever du kulturen/arbeidsmiljøet i TV 2?

TV 2 er en arbeidsplass med lave skuldre og god stemning der folk spiller hverandre gode. Det er aldri en kjedelig dag på jobb.

Er det noe annet du synes er karakteristisk og attraktivt ved TV 2 som arbeidsplass?

TV 2 har veldig bra fester.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad