Maria Schiller Tønnessen, frontredigerer

– Når det skjer store hendelser, så er det helt fantastisk å se hvordan hele, store TV 2 kaster seg rundt, går live og er nyhetsledende på få minutter. Jeg husker at jeg tenkte «wow» første gang jeg opplevde det!

-
Maria Schiller Tonnesen 1
Maria Schiller Tønnessen, frontredigerer. Foto: Ditlev Eidsmo, TV 2.

– Det har alltid vært en liten drøm å komme til TV 2, så da jeg fikk muligheten var det bare å gå for den. Jeg tenkte på TV 2 som en kul arbeidsplass, og det hadde jeg rett i.

Navn: Maria Schiller Tønnessen
Stillingstittel: Frontredigerer
Utdanning: Bachelor i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen
Avdeling: TV2.no
Ansatt i TV 2 siden: 2021

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

Å henge med kollegaene mine og le med dem på desken, samtidig som vi samarbeider om å gjøre TV2.no best mulig. Vi er en fin gjeng som drives av å vinne nyhetskampen. Og så liker jeg det at ingen dag er lik, du vet aldri helt hva nyhetsbildet vil bringe.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Jobben min er å presentere TV 2s redaksjonelle innhold best mulig på TV2.no. Det er jeg som velger titler og bilder til artikler på forsiden, og hele tiden tester jeg hvilken tittel som fenger best. Det er også mitt ansvar å sørge for at leserne, uansett hva de er ute etter, finner noe de har lyst til å lese når de går inn på TV2.no.

Hvordan opplever du arbeidsmiljøet i TV 2?

TV 2 er en fantastisk arbeidsplass! Miljøet er veldig godt, og det skjer utrolig mye sosialt etter jobb. Vi har for eksempel masse idrett og aktiviteter man kan være med på hver uke, og ikke minst quiz-lag. Og så er det gøy å jobbe et sted med så mye flinke folk. Hver dag er jeg litt stolt av hva vi får til sammen.

Er det noe annet du synes er karakteristisk og attraktivt ved TV 2 som arbeidsplass?

Når det skjer store hendelser, så er det helt fantastisk å se hvordan hele, store TV 2 kaster seg rundt, går live og er nyhetsledende på få minutter. Jeg husker at jeg tenkte «wow» første gang jeg opplevde det.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad