Martine Onstad, SoMe-reporter

- Det er ekstra gøy å jobbe med TikTok, og se nyheter i et annet format enn hva vi er vant til.

-
Martine Onstad 2 stort
Martine Onstad. Foto: Tor Henning Flaatten, TV 2

- Jeg har alltid drømt om å jobbe i TV 2, virkelig. Det første jeg spurte læreren min om da jeg begynte å studere var; "Hvordan kan jeg få praksis i TV 2?". For min del har jeg alltid identifisert meg med TV 2. Da jeg var ung så jeg på TV 2 som et gøy sted å være, en arbeidsplass som var folkelig og åpen for kreativitet.

Navn: Martine Onstad
Stillingstittel: SoMe-reporter
Utdanning: Bachelor i journalistikk
Avdeling: Hub2
Ansatt i TV 2 siden: Mars 2021

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

- Møte kollegene mine og koble meg på nyhetsbildet. Så må jeg nevne at jeg synes det er ekstra gøy å jobbe med TikTok, og se nyheter i et annet format enn hva vi er vant til. Målet er å få de unge engasjert i nyhetene, og utarbeide nye måter å gjøre det på. Vi har nylig startet med å gå live på TikTok under en nyhetssending for eksempel, og responsen fra de unge viser at det engasjerer.

Martine Onstad 3 stort
Martine Onstad. Foto: Tor Henning Flaatten, TV 2

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Hovedoppgavene mine er å oppdatere våre sosiale medier-kanaler på det løpende nyhetsbildet, men jeg har også lengre prosjekter på siden som jeg jobber med. Det kan være en explainer med feks. Sturla Dyregrov, hvor vi snakker om et aktuelt tema på en enkel måte.

Hvordan opplever du arbeidsmiljøet i TV 2?

Det er mye variert og god kompetanse på tvers av avdelingene, så det er mulig å få inspirasjon fra de rundt seg. Vi i Hub2 har for eksempel samarbeidet med grafikk på ulike prosjekter. Det har fått meg til å innse hvor mye som er mulig å få til i TV 2. Når det kommer til sosiale aktiviteter, føler jeg det er få som er like gode på å samle folk! Enten det er på trening eller i baren.

TV 2 er en moderne bedrift som virkelig satser. Det hyller jeg! Ellers er jeg takknemlig for å være et sted hvor det ikke er noen grenser for kreative ideer. Det er en arbeidsplass med rom for å vokse, og rom for å spille hverandre gode.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev