Melina Pambou Sundfør, teamleder digitale sportskonsepter

- I TV 2 blir du tatt i mot med åpne armer. Her spiller det ikke noen rolle om du er ny eller gammel.

-
Melina Pambou Sundfor 4
Melina Pambou Sundfør. Foto: Marie Grensbråten Lorvik, TV 2

Hvorfor valgte du TV 2 som arbeidsplass?

TV 2 er fremoverlent og satser på framtiden. TV 2 er fast inventar i de aller fleste norske hjem og har dermed enorme vekstmuligheter digitalt, en vekst jeg syns det er veldig spennende å være en del av. I tillegg er TV 2 stappet av flinke og kunnskapsrike folk som man lærer noe nytt av hver eneste dag.

Navn: Melina Pambou Sundfør
Stillingstittel: Teamleder, digitale sportskonsepter
Utdanning: Bachelor i journalistikk
Avdeling: TV 2 Sporten
Ansatt i TV 2 siden: September 2022

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

At jeg aldri vet hva dagen bringer. Ingen dag i TV 2 er lik, det er alltid noe nytt å lære eller gjøre. I TV 2 gir de deg også mange muligheter og ansvar, som gjør at du selv får være med på å skape resultater, noe som gir en enorm mestringsfølelse. Fine og morsomme kollegaer hjelper også veldig!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Som sagt, en arbeidsdag for meg er aldri lik. Men når man jobber med konsepter er idémyldring en viktig del av arbeidsdagen. Mye av tiden går til workshops hvor vi jobber fram ideer til konsepter innenfor sportsrettigheter vi har i TV 2, som vi da igjen sørger for at gjennomføres. En typisk dag kan igjen bestå av en god del møter om statusoppdateringer på ulike konsepter, planlegging av videoer som skal på TV2.no eller en podcast-innspilling sammen med B-laget.

Hvordan opplever du kulturen/arbeidsmiljøet i TV 2?

I TV 2 finnes det alltid en person som kan hjelpe deg med det du trenger, kunnskap finnes i alle kriker og kroker. Det fine med TV 2 er at det er en god blanding av alle aldersgrupper, noe som skaper en fin dynamikk, alle lærer av hverandre, ikke bare om arbeidslivet, men også livets store og små spørsmål. Folk i TV 2 er absolutt ikke fremmed for en god fest eller en lønningspils, eller kake og hurra når det fortjenes. Som ansatt føler man seg ivaretatt og sett, og ikke minst så føler man seg satt pris på.

Er det noe annet du synes er karakteristisk ved TV 2 som arbeidsplass?

I TV 2 blir du tatt i mot med åpne armer, her spiller det ikke noe rolle om du er ny eller gammel, alle blir like mye inkludert.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad