Renold T. Christopher, reporter i TV2.no

- Redaksjonen jeg jobber i satser stort, og da er det gøy å bidra til vekst og se frem til gode resultater.

-
DEI 0179
Renold T. Christopher, reporter i TV2.no. Foto: Ditlev Eidsmo

Hvorfor valgte du TV 2 som arbeidsplass?

- TV 2 har alltid vært spennende. Da TV2.no skulle satse skikkelig på nyheter på nett, ville jeg være med på denne satsningen. Jeg ville jobbe med saker som når veldig mange – og hos TV 2 er det mange muligheter for at det jeg produserer når ut til flest mulig. I tillegg ser jeg mange flere muligheter i fremtiden.

Navn: Renold T. Christopher
Stillingstittel: Reporter
Utdanning: Journalistikk ved Norges Kreative Fagskole og økonomi ved NTNU.
Avdeling: TV2.no
Ansatt i TV 2 siden: august 2022

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

Jeg gleder meg til å presentere sakene jeg har gjort research på, og er utålmodig med å lage saken og få den publisert. I tillegg gleder jeg meg til å treffe alle de fine og flinke menneskene på jobben, ikke bare de journalistene jeg jobber tett med, men alle som jobber på hele huset. Redaksjonen jeg jobber i, TV2.no, satser stort, og da er det gøy å bidra til vekst og se frem til gode resultater.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Ansvaret mitt er å levere saker som treffer bredt på TV2.no. Dagen begynner med at jeg spisser ideene mine til morgenmøtet. På morgenmøte diskuterer vi gårsdagen og ser frem mot hva vi skal satse på den dagen og neste uke. Etter møtet er det bare gå løs på sakene. Jeg jobber alltid med flere saker om gangen. Innimellom vil det være tid for å gjøre research på nye saker og søke innsyn i dokumenter. Det hender at jeg må kaste egne saker når det smeller og bidra der det er behov.

Hvordan opplever du kulturen/arbeidsmiljøet i TV 2?

Jeg opplever kulturen og miljøet i TV 2 som meget godt. Alle gir 100%. Det inspirerer. Det er mange kolleger som har mye forskjellige kompetanse. Det sosiale er også på topp.

Er det noe annet du synes er karakteristisk og attraktivt ved TV 2 som arbeidsplass?

Det er gøy å se at «TV-huset TV 2» er mye mer enn TV. Det skjer så mye her. Jeg er overrasket over at TV 2 er så mye mer enn TV-produksjon. Jeg er imponert over hvordan ting flyter mellom TV og nett og alt annet. Det er alltid rom for forbedringer, og jeg er sikker på at den nye satsingen og de nye mennesker vil bidra til å gjøre ting bedre.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev