Silje Hestevik, utviklingssjef

– TV 2 består av mange hundre mennesker som lever og ånder for å fortelle historier. Og vi har et viktig oppdrag og ikke minst stor innflytelse.

-
Silje Hestevik
Silje Hestevik. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Etter mange år i produksjonsbransjen var jeg klar for å prøve meg på "andre siden", hos et mediehus. TV 2 var en åpenbar attraktiv arbeidsplass som jeg også hadde vært med på å levere flere produksjoner til. Hos TV 2 skjedde det alltid mye og de kjøpte, og kjøper fortsatt, veldig mye innhold hos den norske produksjonsbransjen.

Navn: Silje Hestevik
Stillingstittel: Utviklingssjef i Programavdelingen
Utdanning: TV-journalistikk og dokumentarfilm ved Høgskulen i Volda
Avdeling: Programavdelingen
Ansatt i TV 2 siden: 2012

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?

Jeg ser alltid frem til å møte de gode kollegaene mine i TV 2. Det er mange i TV 2 som vil mye, alltid, og det er givende å være omgitt av så mange mennesker som alltid vil videre, opp og frem, på vegne av TV 2. Jeg opplever at sammen kan vi få til hva som helst!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Jeg liker at hver dag er ulik. I perioder går mye av tiden min til å ta imot og vurdere nye programideer fra eksterne produsenter. I andre perioder jobber vi mer internt med innsikt, analyse og målgrupper. Mye av jobben min handler om å legge til rette for gode prosesser og flyt mellom ulike team og ressurser. Sammen veksler vi mellom å planlegge for flere år frem i tid og å løse det som er her og nå. Og så ligger det i jobben min sin natur at jeg får se veldig mye tv, som jeg er glad i!

Silje Hestevik 1
Silje Hestevik. Foto: Tommy Storhaug, TV 2.

Hvordan opplever du kulturen/arbeidsmiljøet i TV 2?

Jeg opplever kulturen i TV 2 som viljesterk og kraftfull. Vi vil videre, vi vil mer og vi vil bety mye for mange. Vi snakker mye på tvers av avdelinger og det er gøy å jobbe i en såpass stor bedrift hvor du stadig blir kjent med nye kollegaer.

Er det noe annet du synes er karakteristisk og attraktivt ved TV 2 som arbeidsplass?

TV 2 består av mange hundre mennesker som lever og ånder for å fortelle historier. Og vi har et viktig oppdrag og ikke minst stor innflytelse. Jeg er veldig glad for å få jobbe et sted som betyr mye for mange!

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad