Stian Langsrud, senior IT-konsulent

- Livet i TV 2 er veldig fint. Mange gode kollegaer med lun humor og stor arbeidskapasitet.

-
Stian Langsrud 3
Stian Langsrud. Foto: Marie Grensbråten Lorvik, TV 2

Hvorfor valgte du TV 2 som arbeidsplass?
Jeg var på jakt etter nye utfordringer og arbeidsoppgaver. Det jeg ble tilbudt i TV 2 var midt i blinken.

Navn: Stian Langsrud
Stillingstittel: Senior IT-konsulent
Avdeling: IT og drift
Ansatt i TV 2 siden: 2008

Hva ser du mest frem til mest når du våkner om morgenen og gjør deg klar å gå på jobb?
Det er å fortsette med oppgavene som venter, snakke og samhandle med alle de gode kollegaene. Bistå med å løse utfordringer, og gjøre hverdagen forhåpentligvis litt lettere for andre.
Få muligheten til å utforske ny teknologi, muligheten til å fylle på kunnskap og dele tanker og ideer med kollegaer hvor vi skaper resultater og fremdrift sammen.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?
Ingen dager er spesielt like, men når man logger seg på så tar jeg en kjapp sjekk på om alt kjører som det skal. Utover det så er det generelt vedlikehold på diverse systemer. Vi jobber kontinuerlig med å bedre brukeropplevelsen. Det går litt tid på feilsøking og retting og på vedlikehold av vmware-riggen som desktop'ene kjører på. Konfigurering og testing av regelsett som skal rulles ut til sluttbrukere. Patching av servere, image og applikasjoner. Automatisering av tjenester.

Hvordan er kulturen/arbeidsmiljøet i TV 2?
Livet i TV 2 er veldig fint. Mange gode kollegaer med lun humor og stor arbeidskapasitet. Det er mye kompetanse hos kollegaene, og man lærer stadig noe nytt. Vi er dyktige på å gjøre hverandre gode. Sier seg selv at man trives veldig godt med folkene på huset og arbeidsoppgaver når man har vært 14 år i TV 2!

Er det noe annet du synes er karakteristisk og attraktivt ved TV 2 som arbeidsplass?
Det er til tider hektisk, men det er en fleksibel arbeidsplass. Man styrer stort sett dagene selv og vet hva som skal gjøres og hva som bør prioriteres. Man ønsker å legge ned en ekstra innsats når det trengs. Man møter stort sett alltid blide og hyggelige kollegaer på huset.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad