Innholdsstrategi og publisering 4

Sammen planlegger vi øyeblikkene

Se hvem vi er

Bak hver time med fantastisk innhold, ligger det hundrevis av timer med hardt målrettet arbeid. Hadde det ikke vært for en krystallklar strategi, kunne disse hundretalls timene gått rett i vasken.

TV 2s avdeling for Innholdsstrategi og publisering (ISPA), har som oppgave å bistå innholdsprosjekter helt fra de klekkes ut til de flyr.

Kall oss gjerne TV 2s innholdsarkitekter, for vi er ansvarlig for å bestille innhold og legge publiseringsløp for alle sjangre i tråd med TV 2s behov. ISPA jobber tett med alle innholdsavdelingene i TV 2: nyheter, sport, program og internasjonalt innkjøp.

Press Original skal vi danse all stars sesong 2022 tett
Mads 1920

Det handler om å se helheten, både i hva den norske befolkningen etterspør, og hva de ikke visste at de ønsket seg. Derfor søker vi etter nysgjerrige typer som elsker å grave etter innholdsbrikkene som danner det store puslespillet i TV 2. Det krever gode lagspillere med en appetitt for problemstillinger og varierende arbeidsoppgaver.

ISPA jobber med hele verdikjeden fra bestilling av innhold og rettigheter, publiseringsstrategier, mottak og tilrettelegging av innhold, innholdsplanlegging, publisering og utspilling av alt innhold for lineære kanaler og TV 2 Play. Sammen bidrar vi til at TV 2 sitter igjen med det beste innholdet både nasjonalt og internasjonalt.

Motiveres du av å finne og forme innhold som beriker hverdagene til folk over hele Norge? Da er vi avdelingen for deg!

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev