Nyheter og aktualitet

Sammen formidler vi viktige nyhetsøyeblikk

Se hvem vi er

Det er ikke mange mediehus i Norge hvor du kan utfolde deg på flere plattformer og flater. TV 2 når ut til hele Norge med innholdet vårt både på TV 2 Direkte, på TV2.no - som vokser, TV 2 Nyheter som aldri har nådd flere, og akkurat nå satser og utvikler vi oss på flere digitale plattformer for å møte fremtidens brukere. Du kan være med på å utvikle fremtidens nyhetsformidling.

Som journalist i TV 2 vil du ha alle muligheter; fra løpende liverapportering, undersøkende journalistikk,

historiefortelling på TV, til nyhetstrykk og longreads digitalt, inkludert sosiale medier.

Retningen for nyhetene er: relevant, ekte og modig. Vi er et mediehus for folk flest, over hele landet. Vi ser nedenfra og opp, ikke ovenfra og ned. Vi ønsker en redaksjon av ekte mennesker, som er seg selv – på godt og vondt, selv om vi har høye krav til faglighet og etisk bevissthet.

TBR 2681 2
3 U2 A0139

TV 2 satser nå mer på journalistikken. I 2019 har vi ansatt flere nye kolleger både i Bergen og Oslo, og bygger nå opp Lab2 - en spydspiss internt for fremtidens historiefortelling og journalistikk.

Hva vil du jobbe med?

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad

I TV 2 får jeg mulighet til å jobbe med nyheter på flere plattformer, med mange hyggelige og dyktige kolleger som drar i samme retning. Hver dag gleder jeg meg til å dra på jobb i en nyhetsredaksjon i stor utvikling, der jeg får være tett på alle prosesser i nyhetsformidlingen.

- Magnus Braaten, journalist