Journalistikk

Se hvem vi er

Reporterne i TV 2 Nyhetene bidrar på alle plattformene våre - TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter og TV2.no

096 A4105

TV 2 Nyheter

TV 2 Nyheter er Norges eneste direktesendte nyhetskanal på tv og TV 2 Play. Kanalen ble lansert i 2007 og har siden den gang hatt vekst nesten hvert eneste år. I en medievirkelighet hvor publikum får stadig flere tilbud å velge mellom, har TV 2 Nyheter mange trofaste seere - men opplever også at nye kommer til. Vi tror det er fordi kanalen sender direkte, den er tett på det løpende nyhetsbildet, har et stort fokus på å være tilstede der ting skjer og hver eneste dag har vi debatter og mange gjester i studio. I tillegg er det svært viktig for TV 2 Nyheter å dekke «breaking news», det er vår oppgave å sørge for at seerne er oppdatert fra minutt til minutt når det er store hendelser som dominerer nyhetsbildet.

Det er veldig gøy å gå på jobb med en plan for dagen, for så å måtte kaste seg rundt fordi det skjer noe. Plutselig sitter du på et fly, på vei for å dekke en stor hendelse. I TV 2 er kulturen preget av samhold og vinnervilje. Noen av mine beste venner er også kollegene mine – det gjør at jeg gleder meg til å gå på jobben hver eneste dag.

- Kenneth Fossheim, journalist

TBR 2687
Image22

TV2.no

TV2.no er et bredt, nyhetsdrevet nettsted som er blant landets største. Nettstedet skal være et sted som oppdaterer nordmenn, avslører kritikkverdige forhold og gir brukerne dybdekunnskap. Samtidig ønsker TV2.no å underholde og være et sted med overskudd og varme. Nyheter, sport, underholdning, vær og nyttestoff er alle viktige stoffområder. TV2.no er en av flere viktige plattformer for innholdet til TV 2. For oss handler det om å spre innholdet vårt til flest mulig på den måten folk ønsker å konsumere det på.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev