Se hvem vi er

Mer enn underholdning

Sammen jakter vi innhold som flytter TV 2 i riktig retning, både lineært og digitalt. Med stadig økt fokus på det digitale. Avdelingen har ansvar for både de internasjonale innkjøpte seriene og de norske produksjonene.

Jakten på de norske produksjonene starter i Utviklingsavdelingen. Siden vi er organisert etter enterprisemodellen samarbeider vi tett med eksterne produksjonsselskaper. De er viktige for oss! Utviklingsavdelingen tar imot programideer og vurderer og sorterer disse basert på hva som til enhver tid er TV 2s behov. Jobber du med utvikling i Programavdelingen, har du varierte og travle dager i møte med Produsenter med høyt engasjement for den gode historien. Du følger prosjekter hele veien fra en løs idé oppstår til et fullverdig beslutningsgrunnlag som inkluderer oversikt over innholdet, økonomi, rettigheter mm.

Bilde 2 ep 1
P4010855

De programideene som blir realisert på TV 2 får en Prosjektleder som driver prosjektet videre. Som Prosjektleder i TV 2 har du en variert arbeidsdag tett på redaksjonen eksternt, men også i tett dialog med andre avdelinger i TV 2. Arbeidsoppgavene spenner bredt fra kreative gjøremål til oppgaver av mer administrativ og koordinerende art. Vi er opptatt av at alle ikke kan være gode på alt, så ofte kombinerer vi ulik Prosjektleder-kompetanse inn i prosjektene. Vi liker å jobbe i team!

Innkjøpsavdelingen vår jobber ut mot internasjonale distributører og består i dag av 1 Innkjøpssjef, 2 innkjøpere i tillegg 2 administrative stillinger. Hovedoppgaven til innkjøpsavdelingen er å vurdere og forhandle programmer til alle plattformer, og sørge for at TV 2 alltid har en bred portefølje av internasjonalt innhold, spesielt med TV 2 Sumo i tankene. Vi jobber til daglig med store internasjonale aktører som Disney, NBC Universal, Warner Bros, BBC. Og vi samarbeider med Hayu, C More og NF+. I 2019 lanserte TV 2 Sumo det digitale barne-tv-universet Oiii.

Vi i TV 2 er svært stolte av programlederstallen vår. Her er det en god miks av kjente og kjære TV 2-fjes som har vært med fra starten, og nye og spennende talenter. Sammen kjemper vi hardt for TV 2s posisjon hos det norske folk og at flest mulig velger innholdet vårt på alle sendeflater.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad