Administrasjon

Se hvem vi er

Sportsadminstrasjonen teller ni medarbeidere i støttefunksjoner som sørger for at alt av sportsproduksjoner på TV 2 avvikles knirkefritt.

Skodvin tv2 teknikk 03kopi

Produksjonsleder
I vår bransje er sportsrettigheter noe av det viktigste vi driver med. En produksjonsleder er et viktig kontaktpunkt i TV 2 Sporten som sørger for knirkefri logistikk rundt alt av fotball, sykkel, vintersport, håndball, ishockey, e-sport, sjakk og andre rettigheter. Vedkommende har kontinuerlig dialog med arrangører og rettighetshavere i inn- og utland for å håndtere økonomi, bestillinger, kontraktsforpliktelser, og alt som skal til for å gjøre redaksjonene våre best rustet til å formidle kvaliteten som kjennetegner TV 2 Sporten.

Bildedesker
Etter snart 30 år på luften har TV 2 opparbeidet seg et rikholdig og verdifullt arkiv som må ivaretas på best mulig måte. Sportsbildedesken har det overordnede ansvaret for opptak, logging, plotting, filflyt, arkivering og kontroll på bilderestriksjoner av all live sport, dertilhørende produksjoner og sportsnyheter, samt. ansvar for å knytte alle opptak til metadata som gjør det enkelt for redaksjonene selv å søke opp og gjenbruke bilder fra arkivet.

Liveadministrator
Med så mange rettigheter for hånden er det viktig å ha en god plan og stålkontroll på hvor vi formidler alt innholdet vårt. Prioritering av hva som skal legges på hvilke kanaler og hva som skal legges på digitale plattformer er en vesentlig del av jobben. Liveadministratoren sørger også for at kommunikasjonen rundt rettighetene våre internt, såvel som eksternt, er ivaretatt.

Resultatservice
I TV 2 Sporten er vi opptatt av at terminlister, resultater, tabeller, lagoppstillinger og spillerdata i tilknytning til egne og andres rettigheter til enhver tid holdes oppdaterte. Vedkommende har ansvar for at tall, fakta og bilder åpenbarer seg korrekt, enten det er i tv-grafikk, på nettsider eller i app.

Kanalsjef sport
TV 2 har i dag fire linjære sportskanaler som alle skal fylles med innhold nærmest døgnet rundt. Kanalsjefen har ansvar for økonomi, strategi, innkjøp, sendeskjema og maksimal forvaltning av rettighetene våre, samt å bidra til at alt innhold legges til rette for de ulike utspillingsleddene i TV 2. Kanalsjefen jobber også tett med TV 2 Play.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev