Journalistikk

Se hvem vi er

Reporterne våre jobber med formidling av sport og sportsnyheter i TV 2 Sporten og har som mål å være først på både tv, nett og i sosiale medier med nyheter.

P1180219

Som reporter har man ansvar for å overvåke og følge opp sportsnyhetsbildet. Det kan også innebære å produsere redaksjonelt innhold til rettighetsflater. Man både bygger og redigerer saker selv i høyt tempo, og må være stødig i journalistiske vurderinger og bildebruk. Reporterne våre må ha gode allmennkunnskaper innen sport, spesielt fotball, og god kjennskap til profiler og sentrale navn innen sportsverden. Vi jobber i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Reporterne må kunne redigere video og arbeide med både nyhetssaker og referat. Reporterne våre versjonerer journalistisk til ulike plattformer - web, tv, sosiale medier.

TV 2 Sporten har et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø der journalistene er flinke til å samarbeide, er interessert i å dele kunnskap og liker å jobbe i team

Image21
P2041337

TV 2 Sporten lager sportsnyhetene og formidler sport på TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter, TV2.no, TV 2 Play og de fire sportskanalene våre.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad
Nyhetsbrev