Utvikling

Se hvem vi er

Har du lyst til å utvikle noe hele Norge har et forhold til? Får du kick av at koden du skriver er med på å skape uforglemmelige øyeblikk for en hel nasjon? Da er utviklermiljøet i TV 2 rette stedet for deg.

TBR TV2 30 58 Stor

Hva vil du jobbe med?

TV 2 utvikler egne løsninger for å gjøre nyheter, sport og underholdning tilgjengelig på en best mulig måte i ulike kanaler. Vi utvikler løsninger for produksjon og distribusjon av TV (broadcast), TV 2 Play, TV2.no og ulike apper. I tillegg utvikler vi nye verktøy for våre journalister og andre ansatte.

TBR TV2 30 36 Stor
TBR TV2 30 45 Stor


Utvikling bidrar til at TV 2 er en av verdens ledende TV-stasjoner i bruk av ny teknologi og at TV 2 Play er fremst i Skandinavia på brukervennlighet og funksjonalitet.

I TV 2 er det gode muligheter for faglig utvikling og deltakelse på kurs og konferanse. Den viktigste faglige utviklingen skjer likevel gjennom daglig arbeid og samarbeid med dyktige kolleger.

Noe av det mest spennende med å være data scientist er fagfeltets raske utvikling. Dette krever at jeg kontinuerlig må holde meg oppdatert på nye metoder og algoritmer. Kollegaene mine er motiverte og ekstremt talentfulle, og jeg er heldig som får jobbe i en organisasjon som stadig ønsker å bli mer datadrevet.

Astrid Tessem, data scientist

TV 2 tilbyr spennende arbeidsoppgaver innenfor en rekke fagområder knyttet til utvikling som ledelse, koding, arkitektur, brukeropplevelse, analyse m.m. Her er det lov til å eksperimentere, utfordre og skape. I utvikling får man et sterkt eierskap til “sitt produkt” og kan utvikle ny funksjonalitet og brukeropplevelse, samt forbedre eksisterende.

TBR TV2 30 60 Stor
TV2 191021 4780 small

Hverdagen i TV 2 beveger seg i høy fart, hvor man må henge med i svingene, men det er også det som gjør det spennende! Det finnes mange svært flinke folk og man får stor frihet til å finne gode løsninger samtidig som man utvikler seg selv. I tillegg vil jeg nevne THT, det gode treningstilbudet som skaper samhold på tvers av avdelinger/team og er en veldig god arena for å holde seg i form og få nye impulser i hverdagen.

Petter Thorbjørnsen, Teamleder for Metadata-teamet. Avd. Data & Integrasjon

Noen av våre sentrale løsninger

  • TV-produksjon: TV 2 er en av verdens ledende TV-stasjoner i bruk av teknologi. Dette krever utvikling og tilpasning av løsninger kontinuerlig for å formidle vårt innhold av nyheter, sport og underholdning til det norske folk.
  • TV2.no: Vårt nyhetsnettsted har som mål å bli ledende på digital historiefortelling. Utviklerne i TV2.no får oppleve energien og trøkket som følger med det å jobbe i landets største nyhetsredaksjon. TV 2 er det eneste mediehuset i landet med et stort nasjonalt nettsted og en 24-timers nyhetsoperasjon på TV.
  • TV 2 Play: Vår strømmetjeneste blir stadig viktigere. Her har utvikling alltid brukeropplevelsen i fokus, og data utnyttes for å kunne gi en best mulig tjeneste til alle våre brukere.
  • Apper: Vi utvikler ulike apper for å gjøre vårt innhold i form av nyheter, sport, underholdning og vær, tilgengelig på ulike plattformer. Vi har i dag apper på mobiler, nettbrett, TV og bil, Vi tilpasser oss brukernes ønsker.

I TV 2 er du en del av et hyggelig, åpent og inkluderende miljø med flinke kollegaer, stor fart og tro på innovasjon. Se våre ledige stillinger, og om ikke noe passer, så send gjerne en åpen søknad.

Interessert i å jobbe hos TV 2?
Ledige stillinger
Åpen søknad