Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

TV 2 og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Vimeo, Meta
Avdeling

Marketing

Sammen markedsfører vi øyeblikkene

Våre avdelinger

 • Markedsstrategi og Innsikt

 • Markedsplanlegging

 • Medieoptimalisering

 • Kreativt studio

 • Som sosiale medier-ansvarlig i Marketingavdelingen kan jeg jobbe kreativt med organisk innhold. Jeg får sette mitt preg på det flotte innholdet som TV 2 har, og bidrar til å få blant annet programmer og profiler eksponert til folket. Som sosiale medier-ansvarlig holder jeg tett dialog med produksjonsselskap, deltaukere og profiler. I rollen min får jeg samarbeidet med de ulike avdelingene i TV 2, og hver dag er en unik dag.

  Cal Hammerich

  SoMe-ansvarlig

 • Å jobbe som prosjektleder i Marketingavdelingen gir meg mulighet til å jobbe med lansering av mange spennende programmer og ulike kampanjer. Jeg syns det er gøy å være med å bidra i prosessen fra A til Å, og kunne jobbe med alt fra idé, konsept, markedsplanlegging og innsikt. Rollen min gir meg mulighet til å jobbe med mange ulike fagområder, og ikke minst samarbeide tett med alle de flinke kollegaene mine som jobber i TV 2.

  Ingvild Dahlen

  Prosjektleder