Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Marketing

Sammen markedsfører vi øyeblikkene

Våre avdelinger

 • Markedsstrategi og Innsikt

 • Markedsplanlegging

 • Medieoptimalisering

 • Kreativt studio

 • Som sosiale medier-ansvarlig i Marketingavdelingen kan jeg jobbe kreativt med organisk innhold. Jeg får sette mitt preg på det flotte innholdet som TV 2 har, og bidrar til å få blant annet programmer og profiler eksponert til folket. Som sosiale medier-ansvarlig holder jeg tett dialog med produksjonsselskap, deltaukere og profiler. I rollen min får jeg samarbeidet med de ulike avdelingene i TV 2, og hver dag er en unik dag.

  Cal Hammerich

  SoMe-ansvarlig

 • Å jobbe som prosjektleder i Marketingavdelingen gir meg mulighet til å jobbe med lansering av mange spennende programmer og ulike kampanjer. Jeg syns det er gøy å være med å bidra i prosessen fra A til Å, og kunne jobbe med alt fra idé, konsept, markedsplanlegging og innsikt. Rollen min gir meg mulighet til å jobbe med mange ulike fagområder, og ikke minst samarbeide tett med alle de flinke kollegaene mine som jobber i TV 2.

  Ingvild Dahlen

  Prosjektleder