Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

TV 2 og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Vimeo, Meta
Avdeling

Nyheter og aktualitet

  • For meg er det å brenne for journalistikken å søke sannheten. I dagens mediebilde betyr det også at det som er sant for meg, ikke nødvendigvis er det for deg. Vi må ha journalister med ekte engasjement, som er modige nok til å stå for det som er riktig, og som gjør så godt de kan hver eneste dag.

    Karianne Solbrække

    Nyhetsredaktør

Sammen formidler vi viktige nyhetsøyeblikk

  • I TV 2 er det høy trivselsfaktor, og veien fra man får en ny idé til lansering er kort. Jeg vil beskrive kulturen som imøtekommende, motivert, lærevillig og inkluderende. Det er lett å ta kontakt og alle vil bidra der de kan. I og utenfor arbeidstiden er det også alltid noen arrangementer man kan bli med på; alt fra styrketrening, trappetrening og yoga, til fredagspils og toppturer.

    Lene Hegland

    SEO-ansvarlig