Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Nyheter og aktualitet

  • For meg er det å brenne for journalistikken å søke sannheten. I dagens mediebilde betyr det også at det som er sant for meg, ikke nødvendigvis er det for deg. Vi må ha journalister med ekte engasjement, som er modige nok til å stå for det som er riktig, og som gjør så godt de kan hver eneste dag.

    Karianne Solbrække

    Nyhetsredaktør

Sammen formidler vi viktige nyhetsøyeblikk

  • I TV 2 er det høy trivselsfaktor, og veien fra man får en ny idé til lansering er kort. Jeg vil beskrive kulturen som imøtekommende, motivert, lærevillig og inkluderende. Det er lett å ta kontakt og alle vil bidra der de kan. I og utenfor arbeidstiden er det også alltid noen arrangementer man kan bli med på; alt fra styrketrening, trappetrening og yoga, til fredagspils og toppturer.

    Lene Hegland

    SEO-ansvarlig