Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

TV 2 og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Vimeo, Meta
Avdeling

Innholdsstrategi, program og publisering

Sammen jakter vi det innholdet som du ønsker å bruke tiden din på!

  • TV 2 består av mange hundre mennesker som lever og ånder for å fortelle historier. Og vi har et viktig oppdrag og ikke minst stor innflytelse. Jeg opplever kulturen i TV 2 som viljesterk og kraftfull. Vi vil videre, vi vil mer og vi vil bety mye for mange. Vi snakker mye på tvers av avdelinger og det er gøy å jobbe i en såpass stor bedrift hvor du stadig blir kjent med nye kollegaer.

    Silje Hestevik

    Utviklingssjef

  • Eg synest vi har ein positiv kultur og eit godt arbeidsmiljø. Eg vert høyrt, sett, stolt på og har stor innverknad på min eigen arbeidsdag. Her er lett å bygge nettverk på tvers av avdelingar, så eg har fått meg ein fin og variert gjeng eg kan samarbeide, og bidra til mykje spennande med.

    Magne Sandnes

    Bildesjef