Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

TV 2 og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Vimeo, Meta
Avdeling

Digital

Sammen utvikler vi fantastiske brukerøyeblikk

  • TV 2 er fremoverlente og satser hardt på moderne teknologi. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av arbeidsmiljøet i TV 2. Du blir tatt godt i mot og alle er der for å hjelpe slik at du skal få en best mulig start. Det er et godt samhold utenfor arbeidstid også.

    Ove Nordahl-Pedersen

    UX designer

  • TV 2 satser på sine ansatte. Vi har sosiale aktiviteter i og på tvers av team, i tillegg til at vi får mulighet til faglig påfyll gjennom nyttige kurs og relevante konferanser, både i inn- og utland. Teamene får rom til å styre sin egen utvikling, og som enkeltperson og utvikler føler jeg at mine meninger og bekymringer blir tatt imot og verdsatt.

    Helene Boge

    webutvikler